Over ons

Maison des Fêtes startte in 2012, als een verlengstuk van Comadvies en heeft zich intussen ontwikkeld tot een volwaardige onderneming. Van ons eerste huwelijksfeest in Toulouse in 2012 tot anno 2018, hebben we geprobeerd om trouw te blijven aan waar we in geloven – een stijlvol/persoonlijk en betaalbaar feest – en een fantastische ervaring te leveren voor onze bruidsparen en feestvarkens. Wij zijn enorm dankbaar voor iedereen die zijn feest in onze handen heeft gegeven tijdens deze geweldige reis, en we hopen dat iedereen blijft deel uitmaken van ons verhaal. Bekijk onze portfolio hier.

DSC_2401

Waarom Maison des Fêtes?

Als weddingplanner of feestenorganisator zijn we uw hoofd, handen en benen. U beslist waarvoor u ons inschakelt. U krijgt concrete feesttips en ideeën voor een unieke bruiloft. We werken een draaiboek uit dat zelfs aan het kleinste cocktailprikkertje denkt. Of we staan u bij vanaf  het moment dat u de feestdatum prikt tot wanneer u de gasten uitwuift. Onbezorgd genieten van uw eigen feest is veel waard, toch hoeft het niet veel te kosten. Met Maison des Fêtes krijgt u een stijlvol én betaalbaar feest. Vanaf het eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent. U vertelt ons wat u wilt besteden en wij stellen een heldere offerte op die uw portefeuille respecteert. Voor ons is uw feest pas geslaagd als het tot in de puntjes in orde is en u volledig tevreden bent. Want het zijn de kleinste details die het grootste verschil maken.

Wie zijn we?

Liesbet Patteet
Wedding- en party planner 


Over mijfoto Lies

Mijn expertise ligt in communicatie. Ik draag naast Maison des Fêtes ook comadvies bvba, een fullservice communicatie- en adviesbureau. Gedurende mijn carrière heb ik in grote en kleine organisaties gewerkt in reclame- en marketingsectoren. Na 16 jaar mee te draaien in het bedrijfsleven, heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. In 2012 volgde ik een cursus weddingplanning en ontdekte ik mijn passie voor het organiseren van huwelijken, feesten en evenementen.


Wat ik doe bij Maison des Fêtes

Ik plan evenementen, verjaardags- en huwelijksfeesten. Ik streef ernaar mensen een onbezorgd en uniek feest te geven, enkel het beste is goed genoeg. Wat de vraag ook is, ik leg er mijn ziel in en tracht mensen een droomfeest te bezorgen.


Wat ik doe wanneer ik niet op Maison des Fêtes ben

Buiten mijn werk voor comadvies bvba, doceer ik de vakken eventmanagement en weddingplanner aan het CVA Antwerpen. In mijn vrije tijd entertain ik mijn geadopteerde windhonden, kijk ik met mijn man en twee kinderen naar De Slimste Mens of het EK/WK en speel ik sollitaire. Ik kan er enorm van genieten om in bed naar het laatavondjournaal te kijken.

Blog en sociale media

Voor inspiratie, how-to’s, trends en voxpops: bezoek onze blog hier. Of volg ons op Twitter, Facebook en Instagram.

Contact

We horen graag van u! Contacteer ons vrijblijvend, klik hier.