Trouwt u? Loop gerust op wolkjes – vanaf uw aanzoek tot aan uw huwelijksreis. Met Maison des Fêtes als uw weddingplanner en ceremoniemeester hebt u geen bruiloftsstress. Wij organiseren uw perfecte huwelijksfeest professioneel, tot in de puntjes, en helemaal zoals u het droomde.

U vertelt ons uw dromen. Tijdens een vrijblijvende kennismaking luisteren we naar uw verhaal en uw wensen. Een klassieke of alternatieve bruiloft, zelf organiseren of uitbesteden … het is uw dag. Wij maken uw droom waar.

U krijgt een heldere budgetopgave. In uw offerte houden we rekening met al uw wensen én uw budget. Het kleinste detail is voorzien. U staat nooit voor verrassingen en schaaft bij – waar nodig.

We schrijven uw bruiloftsscenario. Op basis van uw feestconcept stellen we uw gedetailleerde draaiboek op. Zo werkt u zonder stress naar uw droombruiloft toe. U gaat zelf aan de slag. Of geeft ons de organisatie van uw huwelijksfeest in handen.

U loopt op wolkjes, wij regelen uw hemel. U hoeft zich nergens om te bekommeren. Wij zorgen voor alles: van uw uitnodigingen, gastronomische bruiloft catering, tot een verrassingsoptreden, en een deejay die al uw gasten op de dansvloer krijgt. En wij regelen dé perfecte feestlocatie – in een kasteel, bij u thuis, of zelfs op het water.

U geniet van uw huwelijksfeest. Vandaag hebt u alleen oog voor elkaar, en voor uw gasten. Wij waken er – achter de schermen – over dat uw trouwfeest vlot en vlekkeloos verloopt. Van zonnecrème voor de bruidskindjes tot zakdoekjes voor uw schoonmoeder, … we zijn op alles voorbereid.

U vertrekt gerust op huwelijksreis. Neen, we gaan niet mee op reis. Wél zorgen we voor uw post.Terwijl u op een exotisch strand van elkaar geniet, sturen wij uw gasten uw dankwoordje: van klassiek kaartje tot feestkrant.

Trouwt u? Als weddingplanner zeggen wij ‘ja!’ tegen uw bruiloftsdromen.