Uw Maison des Fêtes

Een exotische bruiloft, gastronomisch verjaardagsfeest of kunstig kinderfeestje?  Wat u ook wilt: wij zorgen ervoor, en leggen uw hart en ziel in uw feest.  Met uw ideeën en onze creativiteit geeft u een feest waarover uw gasten nog lang napraten.

Uw bruiloften- en feestenplanner: van origineel advies tot uniek feest

Als weddingplanner of feestenorganisator zijn we uw hoofd, handen en benen. U beslist waarvoor u ons inschakelt. U krijgt concrete feesttips en ideeën voor een unieke bruiloft. We werken een draaiboek uit dat zelfs aan het kleinste cocktailprikkertje denkt. Of we staan u bij vanaf  het moment dat u de feestdatum prikt tot wanneer u de gasten uitwuift.

Uw budget dicteert – betaalbare feesten

Onbezorgd genieten van uw eigen feest? Dat is veel waard. Toch hoeft het niet veel te kosten. Met Maison des Fêtes krijgt u een stijlvol én betaalbaar feest. Vanaf het eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent. U vertelt ons wat u wilt besteden. Wij stellen een heldere offerte op, die uw portefeuille respecteert.

Tot in de puntjes verzorgd

Voor ons is uw feest pas geslaagd als het tot in de puntjes in orde is, én u volledig tevreden bent. Want het zijn de kleinste details die het grootste verschil maken.

Uw bruiloften- en feestenplanners

Ceremoniemeesters, fotografen, kinderanimatoren, obers, of grafische ontwerpers … Maison des Fêtes omringt zich met ervaren en gemotiveerde mensen die in hun vak uitblinken. Een ware meerwaarde voor uw feest.

Op zoek naar een stijlvolle en betaalbare bruiloften- en feestenplanner?
We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.